088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Exchange program

Global Employee Exchange Program

Crowe Horwath Peak werkt steeds meer met en voor klanten wereldwijd. Ons personeel moet zich daarom goed kunnen bewegen in een internationale omgeving. Hiervoor hebben wij een Global Employee Exchange Program ontwikkeld om, voor een bepaalde periode, personeel uit te wisselen tussen kantoren binnen het netwerk Crowe Horwath International. Iedereen binnen onze organisatie kan zich bij interesse voor dit programma inschrijven.

Tijdens de uitwisseling wordt een schat aan internationale ervaring opgedaan, zowel professioneel als cultureel. Het doel is om kennis te delen, nieuwe ideeën op te doen, andere culturen te leren kennen en de goede relatie te versterken tussen zowel de organisaties als de collega’s.

Dit is niet alleen een voordeel voor de medewerkers, maar ook voor onze klanten. Het programma helpt bij het uitbreiden van onze internationale dienstverlening en onze belofte om organisaties te ondersteunen in hun mondiale wensen en groei.

Smart decisions today. Lasting value tomorrow.

Ervaringen

“Het was een geweldige tijd in de USA. Wat mij het meeste bij zal blijven zijn de nieuwe vrienden die ik heb gemaakt en de fantastische activiteiten die ik met hen heb ondernomen. De mensen die ik heb ontmoet waren ongelooflijk inspirerend en positief. Een cultuurverschil vond ik in hun nummer 1 winnaarsmentaliteit ten opzichte van de gangbare nuchtere Hollandse mentaliteit. Ik heb met deze uitwisseling een absolute top-tijd gehad en kan niet anders dan iedere (toekomstige) medewerker aanraden om mee te doen met het Exchange Program.”
Ewout – Assistent Accountant
2 weken USA

“Ik heb in Aberdeen op een informele manier kennisgemaakt met het kantoor daar en met de collega’s waar ik normaal gesproken alleen telefonisch of per e-mail contact mee had. Het was waardevol om hen tijdens het werk, lunches en diners beter te leren kennen. Ik heb onder andere geassisteerd bij verschillende opdrachten en de highlights van het Nederlands belastingrecht gepresenteerd aan het internationaal corporate tax team. Het was een fijne, enerverende week.”

Dirk – Manager Tax
1 week UK

Crowe Horwath Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 info@crowehorwath.nl