088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

IT Security

Datagijzeling een ver van uw bed-show? Vergis u niet: hackers gaan voor het laaghangend fruit. Ook de wetgever vraagt om strakke maatregelen op het gebied van databeveiliging. IT-Security biedt u praktische maatregelen voor veilige en efficiënte ICT.

Cybersecurity

IT Security is een hot topic. Cyberaanvallen of persoonsgegevens die op straat belanden zijn aan de orde van de dag. In een wereld waarin ICT een steeds grotere rol inneemt is groei van cybercrime een logisch gevolg. Hoe zit het met de veiligheid van uw IT? Bent u zich bewust van de beveiligingsrisico’s die het gebruik van computers, informatiesystemen en digitale communicatie met zich meebrengt?

IT Security

Organisaties, van klein tot groot, maken steeds meer gebruik van ICT toepassingen, die op hun beurt steeds complexer en dynamischer worden. De hele wereld is bovendien met elkaar verbonden en iedereen deelt alles met iedereen. U en uw organisatie zijn dus kwetsbaar. Ook de wetgever vraagt dat u uw informatiestromen goed beveiligt. IT Security voorziet u van praktische maatregelen om uw ICT veiliger te maken. We verschaffen u inzicht in de grootste IT-risico’s en leren u hoe u zichzelf en uw klanten tegen risico’s beschermt.

IT Privacy & Cybersecurity Scan

Uw stakeholders verwachten het van u, de overheid eist het, en de continuïteit van uw bedrijf hangt er van af: dat uw ICT beveiliging op orde is. Wilt u inzicht in uw huidige IT security en leren waar uw kwetsbaarheden en verbeterpunten liggen?

Laat een IT Privacy & Security Scan uitvoeren

Zoekt u meer?

Crowe Peak biedt diensten op het gebied van audit & assurancebedrijfsjuridisch advies en accountancy.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 info@crowehorwath.nl