088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Vastgoed

U bent ondernemer in de vastgoedsector? In een branche die gekenmerkt wordt door ingrijpende veranderingen moet u veerkrachtig en flexibel zijn. U moet verliezen kunnen incasseren en nieuwe investeringen kunnen doen, onder druk van nieuwe wet- en regelgeving. Crowe Peak biedt specifiek advies voor ondernemers in vastgoed.

Vastgoed in beweging

Als ondernemer in de vastgoedsector bevindt u zich in een uitdagende markt. Er is steeds meer leegstand en het aantal nieuwbouwprojecten neemt af. Uw projecten worden niet meer vanzelfsprekend bancair gefinancierd. In aanbestedingen komt de nadruk steeds meer te liggen op duurzaamheid en energiezuinig. Ontwikkelingen die grote investeringen van u vragen. Bovendien neemt het toezicht op vastgoedondernemingen toe en is transparantie vrijwel een vereiste geworden. Kortom: u staat voor uitdagingen. Uitdagingen die Crowe Peak graag omzet in kansen.

Advies voor vastgoed

Crowe Peak is goede bekenden met de vastgoedsector. We weten wat er leeft en speelt, we kennen de wet- en regelgeving en we volgen de ontwikkelingen in de markt. Met onze jarenlange expertise zijn we in staan om specifiek voor de vastgoedbranche relevante diensten te bieden. Zo helpen we u met financiële vraagstukken. Wij bieden ondersteuning bij financieringsaanvragen en we assisteren bij aan- en verkooptransacties. We begeleiden u bij projectontwikkeling en de structurering van vastgoed binnen uw onderneming. Met onze kennis van BTW, overdrachtsbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting kunnen wij u van een gedegen fiscaal advies voorzien. Een greep uit onze diensten voor vastgoed:

Meer weten?

Bent u ondernemer in vastgoed? Maak een afspraak met onze medewerkers en ontdek tijdens een vrijblijvend gesprek wat Crowe Peak voor u kan betekenen.

 

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 info@crowehorwath.nl